Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/restaur2/public_html/index.php:2) in /home/restaur2/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/restaur2/public_html/index.php:2) in /home/restaur2/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532
Restaurant Chevalet Restaurant Chevalet
Loading...
  • Mamaia | Complex Enigma
  • +40 721 421 501
    office@restaurantchevalet.com
  • facebook trip advisor

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /home/restaur2/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 0

Despre meniu

Bucurati-va de un regal gastronomic sub semnatura Nelu Pauca, original si fastuos, prezentat în maniera proprie, însotit de cele mai ales vinuri si delicioase deserturi preparate într-un fel unic si spectaculos.

 

Meniul de la Chevalet este o lucrare de arta, descrisa prin simplitate dar gustata cu mare placere de fiecare prieten al restuarantului, pentru ca cel ce este ospatat si binedispus la Chevalet este considerat prieten. Inovator si pretentios meniul de la Chevalet este renumit prin calitatea si modul de alegere a produselor si ingredientelor, proaspete, achizitionate zilnic direct de la producatori sau pescari.

S-a dorit a fi aici un loc exclusivist, unde sa poti beneficia de cele mai inalte servicii, adaptate necesitatilor fiecarui turist in parte, de intimitate si confortul modern al zilelor noastre.

Lobster

Homarul este o delicatesa culinara din categoria fructelor de mare. Crustaceu de dimensiuni mari (intre 25 si 50 cm), din familia Nephropidae, homarul are 10 picioare, din care primele 2 s-au dezvoltat in clesti. Este asemanat cu racul nu numai datorita formei, ci si datorita mersului inapoi cand fuge de pericol.

Biftec tartar

Biftecul tartar (beefsteak tartare, în originalul englez) este o mâncare doar pentru adevaratii ei cunoscatori. Steak-ul tartar, friptura cruda in traducere aproximativa, se gateste din carne de vita sau cal si isi datoreaza numele poporului tatar, care avea reputatia de a consuma carne cruda, tinuta la presat sub saua calului.